Sociala medier

SOCIALA MEDIER

Vilka sociala medier ska ert företag synas i? Hur använder ni sociala medier som en marknadsföringsplattform? Vilket typ av content ska finnas där? Hur når man egentligen ut?

Vi hjälper er att nyttja era sociala medier på rätt sätt för ert företag.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT


Idag kräver er målgrupp att ni som företag möter dem i butik, online och även på sociala medier. Det första intrycket av er som företag kan mycket väl ske på sociala medier och det är här ni som företag antingen fångar upp kunden eller släpper den till en konkurrent. Idag är konkurrensen hårdare och globala företag blir en lokal konkurrent bara ett klick bort. De företag som jobbar med en genomtänkt strategi för sina sociala medier och känner sin målgrupp bäst vinner.


Vi hjälper er att säkertsälla företagets digitala närvaro och sköter era sociala medier åt er. Vi gör en marknadsföringsstrategi, skapar innehåll av hög kvalité, hjälper er med kampanjer och annonsering och följer upp med resultat och statistik på utvecklingen.

FÖRELÄSNING?


Tycker ni som oss att sociala medier är väldigt intressant och vill veta mer?

Boka in oss för en föreläsning på ett event, en kick-off eller frukostseminariet. UTBILDNING I SOCIALA MEDIER


Vill ni sköta företagets sociala medier själva och känner att ni har det intresset och den kompetens som krävs? Vi utbildar er i hur ni ska sköta företagets sociala medier på egen hand och hjälper er att ta fram en strategi för hur ni ska jobba.

Vi anpassar utbildningen efter företagets behov och hjälper er att komma igång.